biztonságos motorozás

2020.07.02. 18:00

Ingyenes tanácsadással segítik a kezdő és amatőr terepmotorosokat Csabán

A többszörös magyar- és Európa-bajnok motorversenyző, ifj. Kökényesi György ingyenes tanácsadással várja a kezdő és amatőr terepmotorosokat vasárnap Békéscsabán.

T. N.

Egy huszonéves magyar férfi ugratás után szerencsétlenül esett a motorjával Szentgotthárdon, a motocross pályán. A motoros súlyos sérüléseket szenvedett és elvesztette az eszméletét. A sérülthöz mentőhelikopter érkezett, azonban az életét már nem tudták megmenteni. Ezen és az elszaporodott súlyos sérüléseken felbuzdulva ifj. Kökényesi György, – 36 éves motoros tapasztalattal a háta mögött –, úgy döntött hogy ellátogat az ország 4 településére csapatával és ingyenes tanáccsal segíti a kezdőket és az amatőröket. Az egész napos program során elsajátíthatják a biztonságos motorozás alapjait, megelőzve ezzel az esetleges sérüléseket, valamint megmutatja a helyes utat a fejlődéshez.

A békéscsabai motokrossz egyesület is örömmel csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, így vasárnap 8 óra 30 perctől várják a sporttársakat a helyi krossz pályán. A program mindenki számára ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni Nacsa Zsoltnál az alábbi telefonszámon: +36-30/6311-685, és akár Messengeren vagy a Facebook-on is lehet

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában