Labdarúgás

2020.06.26. 14:48

A két új játékos is már Csabán edz

Csütörtökön megkezdte az alapozó munkát az NB II.-es Békéscsaba 1912 Előre labdarúgó-csapata. A 24 éves védő, Bora György és a csütörtökön bemutatott támadó, Paudits Patrik is a fedélzeten van, mindketten már az első napon bekapcsolódtak a munkába.

G. P.

– Az első hét a ráhangolódás jegyében telik, felmérjük, hogy ki milyen állapotban van – mondta lapunk érdeklődésére Schindler Szabolcs vezetőedző. – Szombaton is tartunk egy foglalkozást, de úgy tervezzük, hogy egy héten hat napon lesz edzés, ebből három alkalommal is dupla. Mindkét új játékos velünk dolgozik már, Bora György jó felépítésű, szívós védő, míg Paudits Patrik szerintem az NB II. egyik legjobb támadója. Lesznek még új játékosaink, egy középpályást még mindenképpen igazolni szeretnénk, de egy több poszton is használható ballábas játékosra is szükségünk lenne.

Schindler Szabolcs hozzátette, hogy az úgynevezett fiatalszabályt is szem előtt kell tartaniuk. Edzőtáborba nem készülnek, a vezetőedző szerint a legideálisabb, ha helyben készülnek.

– Öt edzőmérkőzést tervezünk, de mivel még nem dőlt el, hogy kik esnek ki az NB I.-ből, így változhatnak az ellenfelek – mondta a tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában