kamionhúzás

2020.06.12. 09:56

A battonyai Varga Fanni Rebeka második lett

Egy 8,8 tonnás traktort kellett elhúznia azoknak a lányoknak, akik a női kategóriában próbáltak szerencsét az idei HSMA Erős Emberek Kamionhúzó Liga első fordulóján, az Aquaworld Kupán.

V. L.

A rendezvénynek az Aquaworld Resort Budapest adott otthon, idén rekordszámű, 25 versenyző szerepelt a különböző kategóriákban. A nőknél az első helyet a jászberényi Bordás Dorina, aki a leggyorsabban teljesítette a húsz méteres távot. Mögötte a második helyet a battonyai Varga Fanni Rebeka szerezte meg, megelőzve a salgótarjáni Juhász Dórát, és a budapesti Kapuszta Hannát.

A férfiaknál könnyűsúlyban (110 kg alatt) kilencen mérték össze az erejüket, nekik a traktorhúzást pótkocsival kellett teljesíteni. Ezt leggyorsabban az abonyi Jancsovics Tivadar teljesítette. A nehézsúlyban (110 kg felett) ezúttal Zichyújfalui Vass István vitte el a pálmát megelőzve a derekegyházi Véró Alexet, aki az Orosházi Toldi SE világbajnok fekvenyomója. A dobogósok bejutottak az őszi döntőbe, a következő forduló a tervek szerint Szegeden lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában