Torna

2020.05.18. 12:25

Keddtől újra edzenek a tornászok

A terem készen áll, és már várja a tornászokat.

Gajdács Pál

Torna Linamar Kupa BŽkŽscsab‡n Szab— M—nika

Fotó: Imre György

A Postás SE és a Győri AC szakosztálya után a Torna Club Békéscsaba terme is kinyitja kapuit, keddtől a Rácz Lukács Tornacsarnokban is megkezdődnek az edzések, pontosan két hónap kényszerszünet után.

A gyerekek és az edzők is türelmetlenül várták már, hogy mikor érkezik el a pillanat, amikor a szobában, udvaron elvégzett gyakorlatok után végre mikor lehet felugrani a korlátra, a gerendára, egyáltalán: mikor érezhetik újra a magnéziumillatot.

Archív felvétel

– Egy hete dolgozunk azon, hogy a termünk és persze minden más kiszolgáló helyiség ragyogjon, kitakarítottunk, lefertőtlenítettünk mindent – tájékoztatott Fóri Márta, a TC Békéscsaba ügyvezetője. – Csak kislétszámos, a korábbinál rövidebb, kétórás edzéseket tartunk. Egyszerre csak tíz gyerek tartózkodhat a nagy termünkben. Kérjük a szülők megértését, akiket nem engedünk be még az előtérbe sem, az udvaron köszönhetnek el gyermekeiktől. Az öltözőket sem lehet használni, és mivel rövidebb edzéseket tervezünk, nassolnivalót sem hozhatnak magukkal a kis tornászlányok. A legfontosabb, hogy csak egészséges gyerekeket engedünk be a terembe, akiktől azt kértük, hogy mindenki hozzon magával saját törölközőt és lázmérőt.

Nem tudni még, hogy ki, milyen erőállapotban érkezik. Hiába edzettek a tornászok online folyamatosan, a hagyományos termi tréningeket nyilván ez nem pótolja. Arra az edzők is fel vannak készülve, hogy lesz mit behozni. Sietni persze nem fognak, hiszen egyelőre még azt sem tudni, hogy mikor kezdődhetnek meg a versenyek.

– Türelmetlenül várjuk már a pillanatot, hogy újra fogadhassuk a gyerekeket! A terem készen áll és várja a tornászokat! – invitálta a sportolóit Fóri Márta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában