kitüntetés

2020.02.14. 13:19

Négy megyei sportembert díjaztak

Megtartotta hagyományos évértékelővel egybekötött Év Sportolója díjátadó ünnepségét a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ).

V. L.

A szervezet 39 sportági szövetség 59 kiválóságának adott át elismerést, amelyet a 2019-ben nyújtott teljesítményeikkel érdemeltek ki a sportemberek. A budapesti évértékelővel egybekötött díjátadón beszédet mondott dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, és dr. Mészáros János, a Nemzeti Versenysport Szövetség elnöke.

Fotó: Marvel Team SE

A rendezvényen több Békés megyei sportembert is díjaztak. Elismerésben részesült a Magyar Erőemelő Szövetség sportolói közül a vésztői Marvel Team SE Eb-ezüstérmes fekvenyomója Balog Nátán. A Magyar Modellező Szövetség sportolói közül a repülőmodellezésben Eb-ezüstérmet nyert Elekes Imrét (Gyulai Dobos István Modellező Klub), és az Európa-bajnok csapat tagjait, köztük a gyulai Elekes Imrét és Csoma Györgyöt díjazták.

A Magyar Kick-box Szövetség sportolói közül Bálint Zoltán, a Békéscsabai Lakótelepi SE egyetemi Európa-bajnoki ezüstérmes versenyzője kapott elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában