utánpótlás tenisz

2020.01.16. 13:38

Kovács Hédi bronzérmes lett párosban

A Magyar Tenisz Szövetség Győrben rendezte meg a 2020. évi fedett pályás korosztályos országos bajnokságát, amelyen két gyulai kislány is érdekelt volt.

G. P.

A rendezés szerint zárt 32-es tábla várta az indulókat, ami azt jelenti, hogy csak a legjobb 32 versenyző szállhatott versenybe az érmekért.

Csukás Réka az első körben egy soproni versenyzővel került szembe, akitől szoros mérkőzésen maradt alul, így nem jutott a legjobb 16 közé. Párosban nyíregyházi partnerével, döntő szettben szenvedtek vereséget, ezzel az eredménnyel nem jutottak be a 8 közé.

Kovács Hédi kezdésként egy győri, a második körben pedig egy fővárosi kislányt győzött le, bejutva ezzel a negyeddöntőbe. Ott egy budapesti versenyző állította meg. Párosban viszont bajai partnerével, remek játékkal menetelt a négyig. Ott az első helyen kiemelt párossal kerültek szembe, és szoros csatában 6:3, 6:4 arányú vereséget szenvedtek. Ezzel a teljesítménnyel Hédi és társa bronzérmet szerzett a bajnokságon, amire gyulai színekben korábban csak Lovász Zoltán és Orosz Botond esetében volt példa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában