asztalitenisz

2019.12.02. 13:50

Négy megyei fiatal fogott ütőt a hétvégi bajnokságon

A hétvégén a győri Club Aréna Sportközpontban rendezték meg az idei ifjúsági Top 24-es bajnokságot.

V. L.

A kétnapos viadalon négy Békés megyei fiatal fogott ütőt. A lányoknál a Békési TE serdülő korú játékosa, Balogh Ágnes Kíra szerepelt a legjobban, aki a tizenegyedik helyen végzett, és ezért 38 ranglista pontot kapott. A békési lány a csoportmérkőzések során két győzelemmel, és három vereséggel harmadik lett a hat tagú csoportban, így a 9–16. helyért folytathatta tovább, ahol öt győzelemmel és két vereséggel lett tizenegyedik.

A PET-BAU ASE Orosházát ketten képviselték Győrben. A serdülő korú Hudák Dorina csoportjában két győzelemmel és két vereséggel harmadik lett, majd a 9–16. helyért folyó rájátszásban három győzelmet, és négy vereséget könyvelhetett el, és a 13. helyen végzett, amiért 30 ranglista ponttal gazdagodott. Klubtársa, az ifjúsági korú Varga Bernadett csoportjában egy győzelemmel, és három vereséggel negyedikként zárt. A folytatásban a 9–16. helyért egy győzelemmel, és hat vereséggel a tizenötödik lett, amiért 22 ranglista pontot kapott.

A fiúknál Szántosi Dávid, a Szarvasi Körös ASE még újonc korú játékosa csoportjában két győzelemmel és három vereséggel zárt, és nem kedvezett neki a szerencse, miután a hármas holtversenyben a legrosszabbul végzett, így csak ötödik lett, és a 17–24. helyért játszhatott tovább. Ebben a körben mind a hét ellenfelét legyőzte a szarvasi fiatal, így a tizenhetedik helyet szerezte meg, amiért 17 ranglista ponttal gazdagodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában