Cselgáncs

2019.11.27. 08:47

Szász Klára bajnok a III. osztályban

Hat versenyzőt indított a békéscsabai Hato Judo és MMA SE a siklósi III. osztályú felnőtt magyar bajnokságon. A 63 kg-ban induló Szász Klára három remek ippon győzelemmel magyar bajnok lett. A még ifjúsági korú Szegedi Evelin egy rosszul sikerült fogyasztás után egy súlycsoporttal feljebb, az 52 kg-osok között indult, igaz itt sem vallott szégyent, hiszen bronzérmet szerzett.

G. P.

Halmágyi Antal edző 100 kg-ban szintén 3. lett. Molnár Szabolcs 73 kg-ban egy győzelemmel és két szoros vereséggel 9. lett a 26 fős mezőnyben. Kulcsár Péter és Györki Dániel ezúttal helyezetlenül zárt. Ők hárman szintén ifjúsági korú versenyzők, így küzdeni akarásuk s igyekezetünk minden dicséretet megérdemel. Edzők: Halmágyi Antal és Tóth Szabolcs.

Az Orosházi Judo SE színeiben lépett tatamira Patyi Ákos, aki a 60 kg-os súlycsoportban versenyezve ezüstérmet szerzett, nála csak a pécsi Gard Balázs volt jobb.

Fotó: HATO JUDO és MMA SE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában