Úszás

2019.08.20. 11:23

Csabai lány a junior úszó világbajnokságon

Szabó Orsolya Adél, a Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium tanulója, és Budapesten a DMTK színeiben versenyez, pár nap múlva, augusztus 23-án méretteti meg magát 50 méteres hátúszásban a 7. Junior Úszó Világbajnokságon.

V. L.

Orsi az edzőtábor után már a Duna Arénában folytatta a felkészülést ahol izgatottan várja, hogy rajtkőre állhasson a hazai közönség előtt. Százharminc nemzet, több, mint 1000 versenyzőjének részvételével augusztus 20-án kezdődött a junior vébé a Duna Arénában, ahol a fiatal úszócsillagok csapnak majd össze, és ha mindez még nem lenne elég, akkor különleges programok is várják majd az érdeklődőket.

A hazai sztárúszók közül a kwangdzsui világbajnokság aranyérmeseivel találkozhatnak majd az érdeklődők, azaz Hosszú Katinka, Kapás Boglárka, Milák Kristóf és Rasovszky Kristóf is ott lesz a Duna Arénában, hiszen kell a buzdítás a magyar junior válogatott tagjainak, akik már alig várják, hogy hazai közönség előtt lépjenek rajtkőre.

Azoknak, akik nem tudnak ellátogatni az eseményre, javasoljuk hogy nézzék meg az M4 sporton a viadalt, amely végig élőben közvetíti az eseményt. Az előfutamok minden nap 9:30-kor, a döntők 17:30-kor kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában