erőemelés

2019.08.12. 14:42

Az ország számos pontjáról érkeztek a gyulai háziversenyre

Az elmúlt hétvégén rendezték meg az I. Atlas Sport Női-Férfi Amatőr Erőemelő Háziversenyt Gyulán, az Atlas Power SE szervezésében. Ifj. Lovász György, a sportegyesület ügyvezetője elmondta, a szombati verseny minden résztvevője a maximális teljesítményre törekedett, így igazi versenyhangulat töltötte meg a helyszínt. Hozzátette, ez a nap ráadásul nem csupán a vetélkedésről szólt, hiszen a versenyzők szívesen megfogadták egymás tanácsait, így remek alapja volt az új barátságoknak, sportkapcsolatoknak is.

V. E.

A megmérettetésen összesen tizenhatan vettek részt, érkeztek erőemelők Debrecenből, Hajdúszoboszlóról, Szegedről, Bajáról, Nagykőrösről, Békéscsabáról, és természetesen gyulaiak is beneveztek. Az eredmények a következőek lettek: 55 kilogrammos női súlycsoportban első helyezést és abszolút második helyezést ért el dr. Gubányi Ágnes, 74 kilogrammos súlycsoportban pedig első helyezett és abszolút helyezett lett Kállai Krisztina.

Kállai Krisztina 74 kilogrammban győzött /A szerző felvételei

A férfiak között 70 kilogrammban Házi Barnabás lett az első és az abszolút harmadik, Máté András a második, a harmadik pedig Oláh Sándor. 85 kilogrammban az első és abszolút első helyezés Fodor Csabát illette, a második címet Fodor Kornél, a harmadikat Gyúró Ákos, a negyediket pedig Havrán Zoltán érdemelte. 95 kilogrammban az első és abszolút második helyezett Hevesi Ferenc lett, továbbá második helyezést kapott Rákóczi Péter, harmadikat Rácz Andor, negyediket Biró Nándor. Végül 105 kilogrammos súlycsoportban első lett Géring István, második dr. Balogh Imre.

Az ország számos pontjáról érkeztek a házibajnokságra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában