Kézilabda

2019.07.10. 11:28

Mézes Laura is hazatér Békéscsabára

A 24 éves békéscsabai nevelésű balszélső Mézes Laura Budaörsről érkezik az Előrébe.

Verasztó Lajos

– Nagyon közel áll hozzám a város, ezer szállal kötődöm ide, itt nőttem fel, itt van a családom, barátaim itt kezdtem kézilabdázni. Szívesen jöttem vissza, az ismerős közeg plusz erőt ad.Békéscsabán ismerkedtem meg a kézilabda alapjaival, utána pedig 3 évet Budaörsön töltöttem, most pedig újra itthon szeretném folytatni profi pályafutásomat.

Fotó: Békéscsaba Előre NKSE

– A legbüszkébb a korosztályos bajnoki címre vagyok amit pont a Békéscsaba csapatával értem el, hiszen nagy dolog volt olyan komoly klubok utánpótlás csapatát megelőzni mint a Győr vagy a Ferencváros. Sajnálom hogy abban az összeállításban csak egy évet tudtunk együtt játszani. A gyorsaságommal segítségre tudok lenni a csapatnak. Illetve ha szükség van rá, több pozícióban is bevethető vagyok. Szeretnék alapemberré válni a csapatban és célom hogy minél előrébb végezzünk a tabellán – olvasható a " target="_blank" rel="nofollow noopener">Békéscsabai Előre NKSE Facebook oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában