Karate

2019.06.23. 19:48

Ötödik a szarvasi a küzdősport vébén

A Magyar Diáksport Szövetség szervezésében június 16–21. között zajlott Budapesten az ISF Combat Games iskolai küzdősport világbajnokság, amelynek keretében 4 sportágban: birkózásban, judoban, karatéban, valamint taekwondóban versengenek a 13–18 éves sportolók. A tizennyolc országból érkező, mintegy négyszáz fiatal sportoló között közel ötven magyar versenyzett. 

G. P.

A karatés Frankó Dániel bronzérme mellett Szarvasról birkózásban is akadt érdekelt. Az előzetes válogatókon nyújtott teljesítményével Tóth Patrik érdemelte ki a jogot, hogy részt vehessen a versenyen a serdülő válogatott tagjaként.

Sükösd Attila tanítványa az 57 kg-os súlycsoportban az 5. helyen végzett. A bronzmérkőzésén egy orosz versenyzővel kellett megküzdenie, de ellenfele jóval erősebb volt nála, így nem sikerült felállnia a dobogóra. A Szatmári Zsolt vezette serdülő válogatott egy bronzérmet és két ötödik helyezést ért el az idei ISF Combat Games-en.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában