kézilabda

2019.06.02. 12:35

Csak a Veszprém!, a Békés megyeiek is ott vannak a kölni arénában  

Óriási a hangulat Kölnben, a Békés megyei Veszprém-szurkolóknak is köszönhetően. A bakonyi kézilabdacsapat szombaton bejutott a Final Four vasárnap esti döntőjébe.

Ny. L.

Radnóti László, a kétegyházi Hajrá, Veszprém! rajongói klub vezetője vasárnap délelőtt hírportálunknak elmondta, Mariann lányával együtt már januárban megvették a repülőjegyeket és a belépőket Kölnbe, biztosak voltak abban, hogy a Veszprém bejut a Final Four-ba. Most pedig már a kupa elhódításában bíznak a helyszínen, nagyon sok Békés megyei szurkolóval együtt.

Radnóti László és lánya, Mariann

– Amikor Nenadic több társával a rajongói klubunkban járt idén januárban, elmondta, májusban és június 1-2-én kell csúcsformában lenniük – hangsúlyozta Radnóti László. – Azt viszont mi sem gondoltuk a lányommal, hogy Nenadic ekkorát játszik majd a Kielce ellen. Itt, Kölnben az volt talán a legcsodálatosabb a Veszprém győzelme mellett, hogy a németek is nekünk szurkoltak. Húszezer ember töltötte meg a kölni arénát, és a lelátón is fölényben voltunk. Csak a Veszprém!, remélem, délután megszerezzük azt a győzelmet, amivel Európa legjobb klubcsapata lehetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában