Futás, Galériával

2019.05.13. 10:05

Sérült gyermekekért futottak Gyulán

Több száz résztvevővel, immáron tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Fuss a sérült gyermekekért! elnevezésű programot szombaton. Felföldi Sándor, a szervező Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület elnöke elmondta, az esemény ezúttal is a kiváló sportember, Prohászka Zsolt emlékére szervezett futással kezdődött.

P. G.

Maratonfutásban, a 21 kilométeres félmaratonban, 7 kilométeren és váltóban mérethették meg magukat az érdeklődők. Idén is megrendezték a Határtalan Arany-tekergés kerékpáros teljesítménytúrát.

Idén is sokan segítették a nemes célokat /Fotó: Kiss Zoltán/

A megmérettetést a verseny védnöke, dr. Görgényi Ernő polgármester és Tóth Jenő, az a sérült fiatalember indította útjára, akit tavaly az egyesület egy háromkerekű kerékpárral segített. Dr. Görgényi Ernő is teljesítette a 7 kilométeres távot.

A kerékpáros túrán részt Takács Árpád, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott. Az Arany-maratont Nagyszalonta polgármestere, Török László és Tordai Ferenc – aki elektromos széket kapott az egyesülettől – indította. A program bevételét az egyesület által már ötödik éve szervezett Át-járás táborra fordítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában