Kézilabda

2019.04.06. 20:27

Magabiztos békési siker a sereghajtó ellen

Legyőzte a Békés-Drén KC a Törökszentmiklósi Székács KE csapatát.

V. L.

Békés-Drén KC–Törökszentmiklósi Székács KE 31–22 (19–11)

Kézilabda NB I. B-s férfi-mérkőzés. Békés, 200 néző. V.: Bába S., Horváth P. Békés: Domokos – Kecskés 2, Sebestyén 3, MORVA 7, Székely, OLÁH G. 9 (3), MEGYERI 6. Cs.: Pajkó, Borbély (kapusok), Fedor 2, BÁTKY P. 1, Hajdu, Gazsó, Martonosi, Dénes, Kovács L. 1. Edző: Papp Bálint. A Törökszentmiklós legjobb dobói: Mittrik 6, Katona 6 (2).

Kiállítások: 10 perc + Székely kizárva, illetve 14 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 2/2.

A hazai együttes a találkozó kezdetétől kézbe vette a mérkőzés irányítását, (10. perc: 6–3). Ekkor még három gyors találattal sikerült a vendégeknek egyenlíteniük, de a félidő második felében a rutinos Oláh Gábor gólerős játékának köszönhetően szinte állva hagyta ellenfelét a házigazda.

Szünet után felváltva születtek a találatok, állandósult a 10 gól körüli békési vezetés. Nyugodt mederben folyt a mérkőzés, a vendégek erejéből nem futotta felzárkózásra, így Papp Bálint edző minden játékosának bőséges lehetőséget biztosíthatott.

Papp Bálint: – A két pont begyűjtése mellett lélektanilag is fontos volt számunkra a győzelem megszerzése, amelyhez néhány kimagasló egyéni teljesítmény is társult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában