kézilabda

2019.03.17. 11:10

Sima vereséget szenvedett a Békés az ózdi katlanban 

Kikapott a Békés-Drén KC az Ózdi KC ellen.

V. L.

Ózdi KC–Békés-Drén KC 27–22 (13–12)

Kézilabda NB I. B, férfi-mérkőzés. Ózd, 400 néző. V.: Szakállas, Varasdi. Békés: Domokos – Kecskés 3, Hajdu 7, Székely 1, Morva 1, Oláh G. 3 (2), Megyeri 1. Cs.: Takács, Pajkó, Borbély (kapusok), Fedor 2, Bátky P., Martonosi 2, Sebestyén 1, Gazsó 1. Edző: Papp Bálint. Az Ózd legjobb dobói: Stáb 6, Pánczél 6 (2).

Kiállítások: 6 perc + Herceg kizárva, ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 4/2.

A mérkőzés elején felváltva estek a gólok, rendre a vendégek vezettek minimális különbséggel. A félidő közepén egy jobb szériáét kihasználva az ózdiak átvették a vezetést, amit a szünetig már nem is adtak ki a kezükből, és egy gólos előnyükkel mehettek pihenőre a csapatok. A második játékrész elejét nagy lendülettel kezdte a hazai együttes, ekkor szinte minden támadásából gólt lőve a 37. percre 4 gólos vezetésre tett szert (18–14).

A támadásban kihagyott helyzetek miatt a folytatásban nem tudta csökkenteni hátrányát a Békés, sőt az 51. percre kialakult az addigi legnagyobb különbség a felek között (24–17). A végjáték ezúttal nem hozott izgalmakat, már csak kozmetikázni tudta valamelyest az eredményt a vendégcsapat.

Papp Bálint: – Gyenge helyzetkihasználásunk megbosszulta magát, ebből adódóan sajnos sima vereséget szenvedtünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában