kézilabda

2019.03.31. 21:12

Balszerencsés békési vereség Balassagyarmaton

V. L.

Balszerencsés vereséget szenvedett vasárnap Balassagyarmaton a Békés-Drén KC NB I B-s férfi kézilabdacsapata. A viharsarkiak csak a végjátékban nyújtották azt a játékot, amire valóban képesek, és bár így is kezükben tarthatták az egyik pontot, a végén elpártolt tőlük a szerencse.

Balassagyarmati Kábel SE–Békés-Drén KC 23–22 (10–7)

NB I. B-s férfi-mérkőzés. Balassagyarmat, 150 néző. V.: Horváth Z., Simó. Békés: DOMOKOS – KECSKÉS 4, Sebestyén 3, MORVA 6 (2), Oláh G. 4 (1), Gazsó, Fedor 1. Cs.: Takács, Pajkó, Borbély (kapusok), Székely, Megyeri 2, Bátky P., Hajdú 2, Martonosi. Edző: Papp Bálint. A Balassagyarmat legjobb dobói: Tárkányi 8 (3), Székely 4.

Kiállítások: 6, ill. 16 perc. Hétméteresek: 6/3, ill. 5/3.

A találkozó elején mindkét oldalon jól működött a védekezés, a kapusok is jól teljesítettek, így kevés találat született. A vendégeknél sok hiba csúszott a támadások befejezésébe, így az Ipoly-partiak 2-3 góllal rendre előrébb jártak. Ebben az időszakban Domokos jó teljesítette akadályozta meg a hazaiakat a jelentősebb előny kialakításában.

A második félidő két gyors nógrádi találattal indult és a félidő közepéig állandósult is az itt megszerzett 4-5 gólos előny. Ekkor még egy-egy kiállítás, vagy hiba hátráltatta a békésiek felzárkózását, az utolsó tíz percre azonban nagy hajrába kezdek a vendégek. Fokozatosan dolgozták le hátrányukat, az 59. percre sikerült az egyenlítés is, de az utolsó támadás során a gyarmatiak egy időn túli szabaddobásból csak kicsikarták a győzelmet. Vereségével a Békés az 5. helyre csúszott vissza a tabellán.

Papp Bálint: – Túl későn kezdtünk azzal a sebességgel kézilabdázni, amivel az egész mérkőzésen kellett volna. A végén pedig sajnos a szerencse is elpártolt tőlünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában