Futsal

2018.11.05. 13:41

Kár az utolsó öt percért

A Gyulai Amazonok NB I.-es női együttese sokáig szoros mérkőzésen 5 gólos vereséget szenvedett hazai pályán az ukrán játékosokra épülő Agenta-Girls Szekszárd ellen.

G. P.

A második félidő elején még 2–2 állt az eredményjelzőn, de a vendégek Beke (a 2. és 3. szekszárdi gól szerzője sportszerűtlen viselkedése, szövegelés és rossz csere miatt egyből piros lapot kapott a játékvezetőtől), Megyeri, majd az utolsó öt percben a mesterhármast jegyző Shulha Anna révén sorra lőtték a gólokat és végül biztosan győztek.

Gyulai Amazonok–Agenta-Girls Szekszárd 2–7 (1–2)

NB I.-es női mérkőzés. Gyula. V.: Szelezsán (Boda, Gyebrovszki). Gyula: Palócz – Fülöp, Bálint R., Erdélyi, Molnár Á. Cs.: Sovány, Heidt, Kurai, Balogh N. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Heidt, Fülöp, ill. Shulha 3, Beke 2, Megyeri, Ganczer.

Molnár Zoltánné: – Maximálisan helytálltunk, nem volt öt gól a két csapat között. A vendégekkel az ukrán légiósok nélkül teljes mértékben partiban lennénk, a villámgyors légiósaik magasan kiemelkednek az első osztályból. Kár az utolsó öt percért, hiszen a mérkőzés nagy részében méltó ellenfelei voltunk a bajnokesélyesnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában