Labdarúgás

2018.10.03. 19:31

Három mérkőzésre tiltották el az edzőt

Ritka az olyan hétvége, mint a legutóbbi, amikor alig akad komolyabb gond a játékosokkal, ellenben több problémás ügy került az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága elé az edzőkkel kapcsolatban.

Dohányos Zoltán (Békéscsabai MÁV SE) sportszakembert három, Szalai Tamás (Kétegyháza SE U19) sportszakembert két soron következő bajnoki mérkőzésen tiltották el a kispad használatától.

A játékosok közül a sarkadi Rácz Zsolt két találkozón nem léphet pályára. Nagy Balázs (Mezőmegyer), Lukoviczki János (Mezőmegyer), Bakk Ádám (Szeghalmi FC), Lukucz Mihály (Doboz) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzésen nem szerepelhet csapatában.

Az utánpótlás-labdarúgók közül Kovács Gergely Norbert (Lőkösháza U19) két, Blezsán Zoltán (Lőkösháza U19), Csák Zétény (Berényi Gyermek FC U19) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől lett eltiltva. Mag Róbert, a Mezőkovácsházi TE U19-es labdarúgóját október 24-ig tiltották el a játéktól.

Bozsó Zsolt (Mezőkovácsházi TE) eljárás alá vont személyt az október 9-ei fegyelmi tárgyalásra megidézték. Színes kártyák miatt a Vésztői SE 6 ezer forintos pénzbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában