labdarúgás

2018.08.22. 14:21

Több játékos is komoly büntetést kapott

Több súlyos büntetést is kiosztott a hétvégi bajnoki forduló után az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság Fegyelmi Bizottsága.

A vésztői Kovács Leon Mihályt augusztus 21-től október 2-ig eltiltották a játéktól. A battonyai Pajkó Roland négy találkozón nem léphet pályára. A szarvasi Gyurik Dániel Róbert szeptember 30-ig nem játszhat. A nagyszénásiak edzője, Boér Zsolt három bajnoki találkozón nem ülhet le együttese kispadjára. A kevermesi Kotroczó Tamás Norbertet az U19-es kupamérkőzésen elkövetett fegyelmezetlensége miatt tiltották el három mérkőzésre.

A Fegyelmi Bizottság a Békésszentandrási HMSE klubját írásbeli figyelmeztetésben részesítette, és egyben felhívta a figyelmét arra, hogy a jövőben biztosítsa a játékvezetői öltözőben a melegvíz-ellátást. A Kevermes SE-t azért figyelmeztették, mert nem biztosította az elektronikus jegyzőkönyv elkészítésének feltételeit. Az Orosházi MTK-ULE 1913 csapatát, a Nagyszénási SE-t és a Szarvasi FC-t klubját 6 ezer forintos pénzbüntetés megfizetésére kötelezték a színes kártyák miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában