kézilabda

2018.02.07. 15:35

A nőknél a négy közé jutás a tét csütörtökön

A női Magyar Kupa ötödik fordulójában, a legjobb négy közé jutásért játszik csütörtökön 18 órakor az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE együttese, amely az NB I.-es tabella negyedik helyén álló Siófok KC csapatát fogadja a városi sportcsarnokban.

V. L.

A lila-fehérek csak győzelem estén juthatnak tovább, a vendégeknek a döntetlen is elegendő a négy közé jutáshoz. Horváth Roland, a lila-fehérek vezetőedzője így vélekedik az esélyekről: – Senkit se tévesszen meg, hogy a Siófok legutóbb csak egy góllal nyert az újonc Vasas otthonában. A Balaton-parti együttes gerincét kiváló képességű külföldi válogatottak alkotják, közülük a legismertebb a világbajnok francia Nze-Minko. Nagyon fontos lesz számunkra a védekezés a csütörtök esti találkozón, ha ezt határozottan megoldjuk, akkor lehet esélyünk. Az elmúlt időszakban sérülés miatt több hiányzónk is volt, de a héten már Szögi, Walfisch, és Mihálffy is bekapcsolódott az edzésmunkába. Küzdelmes, jó mérkőzésre számítunk csütörtökön este, amelyen csapatunk szurkolói sokat segíthetnek a lányoknak egy jó eredmény elérése érdekében.

A békéscsabai klubvezetés célja, hogy sokan buzdítsák a csapatot ezen a fontos találkozón, ezért a menedzsment ismét meghirdeti a „Hozz magaddal még egy embert!” akciót, és kedvezményes belépési lehetőséget biztosít a szurkolóknak. Az elmúlt idényzáró mérkőzéseihez hasonlóan, egy megváltott belépőjeggyel csütörtökön is két ember tekintheti meg az összecsapást, a kedvezmény mind a felnőtt-, mind a diák- és nyugdíjasbelépőkre vonatkozik.

Korábbi cikkünkben írtunk arról, hogy jegyek elővételben ezúttal is kaphatók a Hetes Kft. Andrássy úti sportáruházában, valamint a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában