Alkotói pályázat

2024.03.14. 11:33

Quilling és makramé: díjazták a sarkadi szakkörök tagjait

Díjazták a sarkadi quilling és makramé szakkörök tagjait a Nemzeti Művelődési Intézet által kiírt pályázaton – ismertette Mester Judit Ibolya, a sarkadi Bartók Béla Művelődési Központ és Könyvtár igazgatója.

Licska Balázs

Az intézményben működő makramé és quilling szakkör tagjai pályázatot nyújtottak be a Nemzeti Művelődési Intézet által kiírt „Egyszer volt, hol nem volt…” – a magyar népmesék varázslatos világa című alkotói pályázatra – írták a Bartók Béla Művelődési Központ és Könyvtár Facebook-oldalán.

Elismerő oklevéllel jutalmazták a sarkadi quilling és makramé szakkörök tagjait. Fotó: Bartók Béla Művelődési Központ és Könyvtár Facebook-oldala

A pályamunkákat a magyar népmesék világa, szimbólumai, történetei és mesefigurái ihlették. 

Mester Judit Ibolya kiemelte, hogy a szakkör tagjai lelkesen dolgoztak, és az eredmény nem maradt el, hiszen elismerő oklevelet érdemeltek ki. Az eredményeket a minap hirdették ki ünnepélyes keretek Lakitelken, a Nemzeti Művelődési Intézet székhelyén, a művek is itt tekinthetők meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában