fórum

2018.03.20. 12:44

Hoppál Péter: gyermekeink, unokáink jövőjéről szavazunk

Nem négy év politikájáról, hanem gyermekeink, unokáink jövőjéről szavazunk április 8-án – mondta dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár hétfőn este a zsadányi kultúrházban tartott teltházas fórumon.

L. B.

A dr. Kovács József, a térség országgyűlési képviselőjével közös fórumon dr. Hoppál Péter kiemelte: sorsdöntő lesz az április 8-ai országgyűlési választás, amelynek tétje az, hogy nemzeti vagy bevándorláspárti kormánya lesz Magyarországnak.

Felhívta a figyelmet, hogy az ENSZ alapjoggá tenné a migrációt, és hogy Brüsszel még idén több millió migráns telepítene be, emellett lebontanák a védelmet nyújtó kerítést a déli határon.

Fotó: Lehoczky Péter

Úgy véli, hogy visszafordíthatatlan demográfiai következményei lennének a migránsok betelepítésének, emellett a betelepítés nem lehetőséget, hanem veszélyt, például terrorfenyegetettséget jelent.

Hangsúlyozta: nem a bajt kell Magyarországra hozni a betelepítéssel, hanem a probléma megoldását kell elvinni oda, ahol szükség van rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában