Idegenforgalom

2024.04.27. 06:30

A Visit Gyula Card még több kedvezményt ad a vendégeknek

Több hónapos fejlesztést és belső tesztelést követően megújult a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. kártyarendszere. A korábbi plasztik kártyát QR-kód alapú, virtuális kedvezménykártya váltja fel a Visit Gyula Card esetében – tájékoztatta lapunkat Komoróczki Aliz, a kft. ügyvezetője.

Papp Gábor

A Visit Gyula Card megújulásának első fázisban technikai átállást végeztek, tehát a korábbi üzemelési koncepció – egy módosítás kivételével – változatlan marad. A szolgáltatáscsomag továbbra is ingyenes a Gyulán éjszakázó vendégek számára, azonban már 1 éjszaka esetén is igényelhető. A rendszerhez csatlakozott szálláshelyek tudják kiadni saját vendégkörüknek. A rendszerhez csatlakozott kedvezményt vagy extra szolgáltatást nyújtó turisztikai szolgáltatóhoz irányítja a kártyabirtokos vendégeket – emelte ki Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

visit gyula card, turizmus, kedvezmény, idegenforgalom
Cél., hogy a Visit Gyula Card minél nagyobb értéket képviseljen a vendégek számára. Fotó: Bencsik Ádám

Visit Gyula Card: egyszerűbb lesz a használat

A korábbi elavult és nehézkesen működő NFC kártyarendszer a gyakorlatban sok szolgáltató számára nehézséget okozott. Bíznak abban, hogy az új virtuális kártya egyszerű használata, a rendszer által biztosított adatszolgáltatás és kommunikációs lehetőség motiválja a vendéglátóhelyeket, attrakciókat, programszolgáltatókat arra, hogy extra szolgáltatások, vagy kedvezmények, esetleg csak a kártyával igénybe vehető egyedi ajánlatok nyújtásával csatlakozzanak a rendszerhez.

Számos módon népszerűsítik

A Visit Gyula Cardot – mint turisztikai terméket – integrálják a desztinációs marketingtevékenységbe, továbbá mind az elfogadóhelyeket, mind a kibocsátóhelyeket online és offline felületeinken is népszerűsítik. Komoróczki Aliz kiemelte, hogy a technikai átállást követő célok között prioritást jelent az elfogadóhelyek számának bővítése, hiszen minden szereplő közös érdeke, hogy tovább bővüljön a virtuális kártyával igénybe vehető kedvezmények és extra szolgáltatások köre, hiszen így a vendégek számára is nagyobb értéket képvisel a megújult Visit Gyula Card.

Több tagja van a rendszernek

A megújult kártyarendszer jelenlegi partneri körének tagjai a gyulai múzeumok és kiállítóhelyek, a Gyulai Várfürdő, a Gyulai Várszínház, a Százéves és a Kézműves Cukrászda, a Gyulavári Kastély, a Máriás-ház, a Steigervald Tanya, az Odalent Kalandpince, a Tourinform iroda több nyári garantált programjával, illetve kerékpárkölcsönzővel, a Rádiótörténeti Kiállítás, a Gyulai Kolbászmúzeum, a Gyulai Pálinka Manufaktúra, 5 vendéglátóhely, 4 helyi termék és 1 ajándékbolt, amelyek mindegyikében biztosítanak kedvezményeket vagy grátisz szolgáltatásokat a kártyabirtokos vendégek részére.

A Visit Gyula Card számos lehetőséget biztosít.

Rengeteg előnye van a kártyának

A Gyulai Turisztikai Nkft. megújult kártyarendszerének előnyeit az ügyvezető 8 pontban összegezte. Mint írta, remek marketingeszköz – mind a kártyarendszer, mind az elfogadóhely számára. Fontos a márkaépítésben, a presztízsértékben. Ingyenes a vendégnek – akik pénzt takarítanak meg a kedvezményekkel. Nő az ügyfélhűség és az ügyfélelégedettség, növekszik a versenyképesség. Bővül a partnerkör szálláshelyekkel, attrakciókkal, vendéglátóhelyekkel, további szolgáltatókkal. Csökkennek az adminisztrációs terhek, emellett technikai támogatás is elérhető. Valós idejű kommunikációra nyílik lehetőségekke a vendégekkel, egyebek mellett a programinformációk és az eseti kedvezmények terén. A lehetőség fejlődési potenciált jelent a a működési koncepció átalakításával a programok, jegyek értékesítése terén.

A megújult kártyarendszer csatlakozásához szükséges, hogy mind az elfogadóhely, mind a kártyakibocsátó szálláshely tagja legyen a Gyulai Idegenforgalmi Egyesületnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!