Egyeztetés

2024.04.16. 12:38

Területfejlesztési megbeszélést tartottak Gyulán

Gyulán egyeztetett hétfőn a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium területfejlesztésért felelős államtitkára. Mayer Gábor Kónya Istvánnal, Gyula alpolgármesterével és a polgármesteri hivatal szakembereivel folytatott megbeszélést területfejlesztési kérdésekben.

Papp Gábor

Területfejlesztési munkamegbeszéléssel indult a hétfő és egyben ez a hét – fogalmazott Facebook-posztjában Kónya István alpolgármester, aki a polgármesteri hivatalban fogadta Mayer Gábort, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium területfejlesztésért felelős államtitkárát.

Területfejlesztési kérdéseket érintettek a megbeszélésen
Területfejlesztési kérdéseket érintettek a megbeszélésen. Fotó: Kónya István Facebook-oldala

– Témánk a Gyulai Várostérség Stratégiája, térségünk gazdaságfejlesztési tervei voltak, de beszélgettünk a vízgazdálkodás területfejlesztési szerepéről, valamint városunk gazdasági szerepének erősítéséről is – emelte ki az alpolgármester, aki kitért arra is, hogy területfejlesztési pályázataik benyújtásra várnak, a szükséges testületi döntéseket hamarosan meghozzák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában