Autómodellezés

2024.03.29. 17:30

Egy parkolóba hívták autózni az orosháziakat - galériával

Minden alkalmat megragadnak az orosházi autósok. Pontosabban az autómodellezők. Ügyesen kihasználták, hogy pénteken üres az orosházi Tesco hatalmas parkolója. Dehogy volt üres! Benépesítették modellautóikkal, és hívták mindazokat, akiknek otthon van hasonló technikájuk.

Csete Ilona

Most nem a versenypályánkra hívunk benneteket, hanem a Tesco parkolójába. Ha van saját autód, hozd el magaddal. Ha még nincs, adunk. Próbáld ki magad! – írták közösségi oldalukon a modellezők.

Nem versenypályán – egy parkolóban autóztak. Fotó: BMH

És a hívó szóra érkeztek is sokan. Az RC Orosháza klubtagjai családi programra készülve táboroztak le a parkolóban, ahol a kíváncsi érdeklődők is szép számmal megjelentek. Jöttek autózni, nézelődni, bandázni. És ez is volt a lényeg. Minél többen ismerjék meg a modellezés rejtelmeit, szépségét, ezt a szuper összetartó orosházi közösséget.

A hívó szóra sokan csatlakoztak az orosházi autómodellezőkhöz pénteken. Fotó: BMH

Ők egyébként nagyon sokat dolgoznak azért, hogy felkeltsék az érdeklődést e technikai sport iránt. Legutóbb Nagyszénáson találkoztunk velük, Márta János programján bemutatóztak. De szívesen mennek közösségi programokra s viszik, népszerűsítik az autómodellezést.

Ragyogó időben, órákon át autóztak pénteken, húsvétváró, tavaszi hangulatban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában