Szépségverseny

2024.03.07. 09:43

Elindult a Tündérszépek első jelentkezőinek fotózása - videóval

Békéscsabán az idei Tündérszépek szépségversenye műtermi fotózásokkal kezdődött. A jelentkezők gyorsan feloldódtak a profi fotósorozat készítése közben, és a végeredmények is szemet gyönyörködtetőek lettek. A közös munka szuper hangulatban telt, sőt, barátságok is szövődtek a lányok között.

Dinya Magdolna

A versenyzőket profi fotózás és rivaldafény várja

Fotó: Tóth Nikolett

Az első alkalommal három lány részvételével készült fotósorozat, melyen sportos, elegáns és fürdőruhás öltözetekben mutatták meg magukat. A profi smink és frizura elkészülte után, Potocska Dzsenifer is a kamera elé állt. A 21 éves medgyesegyházi lány elmondta, már korábban kipróbálta magát kisgyermekként egy versenyben. Most a családja és barátai biztatták arra, hogy újból nekivágjon egy hasonló megmérettetésben felnőttként is. A fotózás rendkívül pozitív élményt nyújtott neki, élvezte a társaságot és azt, hogy a figyelem középpontjában állhatott.

A békéscsabai Lenkei Mercédesz elmondta, hogy azért jelentkezett a versenyre, hogy kipróbálja magát és nagyobb önbizalomra tegyen szert. Szeretne minél több pozitív visszajelzést kapni. A fotózás során nagyon felszabadultnak érezte magát, és mindenkinek ajánlja ezt az élményt. A modellkedés nem újdonság számára, hiszen már öt éve űzi hobbi szinten. A jövőben további sikereket szeretne elérni ezen a területen. 

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Békés vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Bács-Kiskun hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában