Gyula

2024.01.17. 16:31

Macibocs óvodába megy: a hónap végén jelenik meg Kiss Ottó új kötete

Hónap végén megjelenik Kiss Ottó gyulai író Macibocs óvodába megy című új gyermekkötete. Mint azt író hivatalos oldalán olvasható, aki szerette A piros tengeralattjárót, annak biztosan tetszik majd az új könyv is, a Macibocs óvodába megy.

Papp Gábor

Kiss Ottó Gyulán él és alkot.

Fotó: Kiss Zoltán

– Ugyanahhoz a korosztályhoz szól, mint az elődje, és ugyancsak kalandokkal teli meséket olvashattok benne! Megjelenés a hónap végén! – fogalmazott Kiss Ottó.

Mint a könyv ajánlójában olvasható, közeledik a tavasz, a mackók kidugják az orrukat a házikójukból. Macibocs is felkel téli álmából, hiszen annyi jó dolog várja: kirándulni és piknikezni szeretne, elkészíteni a jegesmedvejelmezét, de mindenekelőtt találkozni Maci Sacival! Mert vele a legjobb strandolni, málnát szedni… Maci Sacival még eltévedni is jó az erdőben! Persze a legjobb együtt görkorizni vele az ovi felé! Ott mindig nagyon jó dolgok történnek, akkor is, ha süt a nap, akkor is, ha esik az eső – és még a biztonságos közlekedést is ott lehet a legeslegjobban megtanulni!

Kiss Ottó rövid, vidámsággal és nyugalommal teli meséinek központjában egy igazi ovis macibarátság áll, no meg a mulatságos és csodálatos Mackóföld.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában