Mobiltelefon

2024.01.11. 10:47

Az idei év nagy durranása: applikáción keresztül is parkolhatunk majd a Csaba Centerben

A Csaba Center köszöni szépen, jól van, a péntek és szombati esküvőkiállítás mellett rengeteg meglepetéssel szolgálnak idén is a látogatóknak.

Nyemcsok László

Forrás: shutterstock

Erről is beszélt szerdai sajtótájékoztatóján Hrabovszki György, a békéscsabai bevásárlóközpont igazgatója.

 – Mindössze 340 négyzetméter üres, szabad üzletterületünk van a Csaba Centerben, ez egy százalék alatti, de erre is mutatkozik érdeklődés – hangsúlyozta Hrabovszki György. – Nemrégiben sikerült a mozival szembeni bérleményről megállapodni a Daikinnal, a szerződést aláírtuk, hőszivattyús rendszereket mutatnak majd be. Érdekes, hogy amikor jöttek tárgyalni a cég vezetői, elcsodálkoztak, hogy ennyi ember van a Centerben, külcsínben és a belbecsben pedig állja a versenyt bármely fővárosi üzletközponttal.

Hrabovszki György kitért arra, a szolgáltatói szektor is nagyon erős a házban, és idén egy újabb bankfiók nyílhat, ezzel kapcsolatban csak annyit mondott: egy olyan, ami még nincs jelen a Centerben.

Az idei év nagy durranása minden bizonnyal az lesz majd, hogy telefonos applikáción keresztül is igénybe lehet venni a parkolást. Ahogy a Center igazgatója fogalmazott, időben tájékoztatást adnak majd erről is.    

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában