Békéscsaba

2023.12.03. 10:29

Tíz diákönkormányzat képviselői ültek össze

Tíz békéscsabai középiskola diákönkormányzati képviselői találkoztak az evangélikus gimnázium diákklubjában a minap – ismertették a Liget Ifjúsági Tér közösségi oldalán.

Licska Balázs

Forrás: Facebook

Mint írták, a ligetben tavasszal indították el a Közelítő sorozatot: iskolai diákönkormányzatokat hívtak meg, hogy bemutassák számukra a teret, a lehetőségeket, beszélgessenek a diákönkormányzatiságról. Nyáron a békéscsabai diákönkormányzat megszervezte a Közelítő+ programot, amelyre már meghívták a középiskolák diákönkormányzatainak vezetőit. Nemrég a városi ifjúsági parlament ülésén folytatódott a Közelítő+ két szekcióval, az általános iskolások és a középiskolások építették az együttműködést. Most az evangélikus gimnázium diákönkormányzatának vendégeiként az alagsori diákklubban az iskolai közösségi terekről beszélgettek, hogy hol milyen kuckók, terek, pontok, helyek vannak, mire lenne igény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában