Jótékonyság

2023.12.02. 09:37

A gyulavári közösség első adventi vásárát rendezték

Az Együtt Gyulaváriért Egyesület hagyományteremtő szándékkal szervezte meg a gyulavári közösség első adventi vásárát. Hasonlóan a sokéves hagyománnyal bíró belvárosi rendezvényhez, melyet vasárnap tartunk majd, ez a program is a jótékonyságról szól – tájékoztatott Facebook oldalán dr. Görgényi Ernő polgármester.

Papp Gábor

A városrész apraja-nagyja összegyűlt a sportcsarnok melletti téren

Forrás: Facebook

Mint kiemelte, A standokon kézzel készített ajándéktárgyak és karácsonyi finomságok várták a látogatókat, akikből nem volt hiány. A városrész apraja-nagyja összegyűlt a sportcsarnok melletti téren, hogy vásároljon, beszélgessen és meghallgassa az óvodások kedves kis műsorát.

– Nagyszerű kezdeményezés ez, és szívből remélem, hogy pár éven belül ugyanakkora népszerűségnek örvend majd, mint „nagytestvére” a Világóránál – hangsúlyozta, majd külön kiemelte, a szervezők és támogatók, a Gyulavári Könyvtár, a Gyulavári Bölcsőde, a Gyulavári Óvoda, a Bay Zoltán Általános Iskola, a Kastélykert Nyugdíjasház, a 6 sz. Idősek Klubja és az Együtt Gyulaváriért Egyesület munkáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában