Békéscsaba

2023.09.04. 08:02

Orbán Viktor is elbúcsúzott Hanó Miklóstól

Hanó Miklósra emlékezett Orbán Viktor miniszterelnök és Herczeg Tamás országgyűlési képviselő. Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere is elbúcsúzott a város alpolgármesterétől.

Beol.hu

Hanó Miklós

Forrás: Facebook

Elment a nehéz idők nagy harcosa. Isten veled, Hanó Miklós - olvasható Orbán Viktor Facebook bejegyzésében.

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő így fogalmazott: Elment a nagy küzdő, a (nem csak helyi) politika meghatározó, régi „bölénye”, az igazi szívember, a konok és rendíthetetlen harcostárs, a fiait végtelenül szerető édesapa. Soha nem felejtünk, Miklós!

Hiányozni fog vidám, határozott egyénisége – ezt írta Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere a Facebook oldalán, hozzátéve: mély megrendüléssel és nagy szomorúsággal értesült arról, hogy Hanó Miklós alpolgármester, önkormányzati képviselő, volt országgyűlési képviselő örökre lehunyta szemét. 

Mint fogalmazott, Hanó Miklós hosszú időn keresztül játszott fontos, meghatározó szerepet a város vezetésében, szívügye volt Békéscsaba fejlődése. Több mint három évtizeden keresztül állt a köz szolgálatában. 1998 és 2002 között, valamint 2006 óta volt Békéscsaba alpolgármestere. 1998 és 2002 között az FKGP országgyűlési képviselője volt, majd 2010 és 2014 között ismét országgyűlési képviselőként szolgált, immár a Fidesz tagjaként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában