TeSzedd

2023.04.25. 07:01

Sokan voltak, s már kevesebb a szemét Gádoroson

Újabb jó ügyért fogtak össze a gádorosiak, csatlakoztak a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért 2023 szemétszedési országos akcióhoz. Dr. Szilágyi Tibor polgármester is bekapcsolódott a település szemétmentesítésébe.

Cs. I.

Öröm: több volt az önkéntes, s kevesebb volt a szemét

Forrás: Facebook

„Azért nagy öröm ez számomra, mert a megszokott csapaton kívül nagyon sokan eljöttek és együtt próbáltuk megtisztítani egy kicsit a közvetlen környezetünket. Az idő ugyan szomorkás volt, de a kedvünket ez nem ronthatta el, hiszen egy országos összefogáshoz csatlakozhattunk” – fogalmazott a település vezetője közösségi oldalán.

„Örömteli, hogy az előző évekhez képest az összegyűjtött szemét mennyisége lényegesen kevesebb volt, amit nagyon köszönünk mindenkinek, aki nap, mint nap odafigyel és tisztán tartja a környezetét, vagy az év többi napján is felszedi a mások által eldobott szemetet” – tette hozzá. A hulladékgyűjtés végén megvendégeltek mindenkit egy tál meleg étellel, egy kis süteménnyel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában