Beol podcast

2023.03.26. 09:57

Szigeti Annával, az Anna a konyhában gasztronómusával folytatódik a Beol podcast-sorozata

Vasárnap reggelente jelentkező podcast-sorozatunkban ismert Békés megyei emberekkel beszélgetünk különböző témákban. Hétről-hétre minden, ami Békés. Mai adásunkban Vásári Erzsébet, a Békés Megyei Hírlap újságírója beszélget a szarvasi Szigeti Annával, az Anna a konyhában gasztronómusával.

P. G.

Fotó: Bencsik Ádám

Szigeti Anna az egészséges táplálkozás híve, akinek jelenlegi étrendjéig hosszú út vezetett, amit a szervezete jelzéseit követve tett meg. Szerepet játszott nála továbbá az életmódváltásban a nemrég diagnosztizált glutén- és laktózérzékenysége, amit idővel a kiegésztett tojásérzékenysége is.

Saját útja után ma már főzőiskolájában igyekszik másoknak is segíteni a megfelelő étrend kiválasztásában, illetve megmutatni mindenkinek, hogy diétásan is lehet jól főzni és persze finomakat enni.

A jövőben szeretne többet foglalkozni gyermekekkel is, hiszen egyre többeknél, egyre fiatalabb korban diagnisztizálnak valamilyen ételintoleranciát. Ezentúl fontosnak tartja, hogy a gyerekek megismerjék az ételeket, és merjenek az alapanyagokhoz nyúlni. Célját követve Netti már tart nyaranta gyermekeknek Gasztro napközit.

Podcast beszélgetésünkből kiderül, hogyan képzi magát tovább Netti, illetve az is, hogy miként lehet családi programmá varázsolni a főzést, illetve akár a konyhában randizni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában