Jól halad a munka

2023.02.17. 14:53

Igazi közösségi térré válik a csabai piac – videóval

Minden azt a célt szolgálja, hogy a békéscsabaiak és a környékben élők megfelelő körülmények között vásárolhassanak.

L. B.

Herczeg Tamás

Forrás: MW

Jól haladnak a munkálatok a megújuló, megszépülő és bővülő csabai vásártéren, a területen nagyjából ötvenen dolgoznak, hogy minél előbb befejezzék a nagyberuházást

 – ismertette Herczeg Tamás országgyűlési képviselő a közösségi oldalán közzétett videóban. Mint mondta, a tervek szerint május végére, június elejére véget ér minden munka.

Készül a fedett-nyitott vásárcsarnok, a pavilonsor, a bolha- és a kisállatpiac, 500 bicikli fogadására alkalmas kerékpártárolókat helyeznek ki. Folyamatosan ültetik a fákat és a cserjéket, és olyan csepegtető rendszert építenek ki, hogy aszályos időben is kaphassanak vizet a növények. Amellett, hogy sok zöld felületet alakítanak ki, sok padot is kihelyeznek.

 

Minden azt a célt szolgálja, hogy a békéscsabaiak és a környékben élők megfelelő körülmények között vásárolhassanak, valamint, hogy az őstermelők, a gazdák, a kereskedők jobb körülmények között árulhassák portékáikat.

Azt, hogy a piac olyan legyen, mint amilyet mi itt szeretünk Békéscsabán: igazi közösségi tér, agóra, és biztosítson megfelelő vásárlási és találkozási körülményeket 

– zárta a politikus.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában