Visszatekintő

2023.01.01. 13:02

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink decemberben

Elérkezett január elseje és sorozatunkból már csak az év utolsó hónapja maradt hátra a hónap legolvasottabb cikkeit tekintve. Nézzük, hogy melyik az az öt történet, amire a legtöbben kattintottak decemberben.

Beol.hu

Fotó: Bencsik Ádám

Elhunyt az a kétéves orosházi kisfiú, Bence, akinek sorsát hírportálunkon is nyomon követtük. A család egy közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe.

Gyilkosság történt Magyarbánhegyesen, a feltételezett tettes elmenekült, a rendőrség nagy erőkkel kereste, végül a békéscsabai vasútállomáson fogták el.

Örökre beégett a tudatába a 32 éves, békéscsabai, de jelenleg máshol élő Tömösközi Katának november 16-a. Csabára az édesanyját utazott volna meglátogatni, de Szolnokon, a Szent István-hídon egy közlekedési helyzet miatt – amiben vétlen volt – álló autójába, hátulról belecsapódott egy 38 tonna össztömegű kamion. Katának a hatalmas ütés pillanatában az villant be: kész, ennyi volt az élete. Egy óra alatt vágták ki a tűzoltók az összepréselt kocsijából. Több sérülést szenvedett, de ami a legfontosabb, túlélte a balesetet. 

Egy személy sérült meg, amikor árokba borult egy kamion Békésszentandrás határában, az M44-es autóúton. A sofőrt a tűzoltók szabadították ki.

Karambolozott az autójával Varga Viktor, csúnyán össze is törte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában