Ünnepség

2022.12.23. 12:02

Lezárták az évet Sarkadon

Munkatársait, valamint a helyi oktatási intézmények szakembereit köszöntötte a minap karácsony alkalmából a sarkadi önkormányzat – írták a város közösségi oldalán.

L. B.

Mintegy négyszázan vettek részt a programon Fotó: Fazekas László

A városvezetés hagyományt teremtett abból, hogy advent idején egyenként meglátogat minden önkormányzati és oktatási intézményt, és ezen alkalmakkor köszönti a munkatársakat, valamint beszámol az önkormányzat működéséről, jövőbeli terveiről és az előtte álló kihívásokról.

Idén azonban változtattak a szokáson. Nem egyenként keresték fel az intézményeket, hanem a Kossuth utcai általános iskola újonnan épült sportcsarnokába hívták meg a munkatársakat egy vacsorára és egy közösségépítő rendezvénnyel egybekötött köszöntésre.

– Szinte valamennyi munkatárs részt vett a programon, azaz csaknem négyszázan fogadták el a meghívást – ismertette dr. Mokán István polgármester, aki a rendezvényen részletesen beszámolt az év eredményeiről, a megvalósítás alatt álló és tervezett beruházásokról, a jövőben rejlő lehetőségekről, valamint a város előtt álló kihívásokról is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában