Visszatekintő

2022.12.31. 12:23

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink novemberben

Január elsejéig minden nap megmutatjuk egy-egy hónap legolvasottabb cikkeit. Ma megnézzük, hogy melyik az az öt cikk, amire a legtöbben kattintottak novemberben.

Egy pisztolyt és hozzá huszonöt töltényt horgászott ki mágnessel Szolár Tamás és felesége, Edit a közelmúltban az Élővíz-csatornából. A rendőrség az üggyel kapcsolatos nyomozást pedig novemberben zárta le: nem történt bűncselekmény. A jaminai családnak immár egy egész gyűjteménye van azokból az egyébként értéktelen tárgyakból, amelyeket a vízből fogtak ki: rozsdás biciklitől kezdve késen és öngyújtón át a kukáig sok minden szerepel a kollekcióban.

Novemberben utánajátunk, hogyan halad a Kazinczy és Andrássy út sarkán az építkezés?

Az energiahatékony és környezetbarát fűtés a kiadások csökkenéséhez és a fűtőberendezés megóvásához is hozzájárul, továbbá ezzel megóvjuk a környezetünkben élők egészségét is – hívta fel a figyelmet a Technológiai és Ipari Minisztérium Fűts okosan! kampánya. A tájékoztatóban a szakemberek hangsúlyozzák, a nemkívánt káros hatások a következő néhány egyszerű szabály betartásával könnyedén elkerülhetők.

Eljárás zajlik egy, az egészségügyi finanszírozás területén működő bűnszervezet tagjai ellen. Az ügynek eddig nyolc gyanúsítottja van, az akció napján a nyomozók egyszerre egyidőben összesen 45 helyszínen tartottak kutatásokat.

Hat fodrász tett mestervizsgát a minap a kereskedelmi és iparkamara szervezésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában