Tóth B. István

2022.11.17. 09:58

Egyedül indult útra a luxemburgi válogatott meccsre a csanádapácai mutatványos

Több mint 19 órát utazott tömegközlekedésen, buszon és vonaton Tóth B. István, Békés megyei mutatványos, hogy a helyszínen biztathassa a csütörtök esti Luxemburg-Magyarország barátságos labdarúgó mérkőzésen a mieinket. Kedden hajnalban 4.40-kor indult Csanádapácáról, és éjfélkor érkezett meg a nagyhercegségbe.

Papp Gábor

Tóth B. István kedd hajnalban indult Csanádapácáról, és éjfélkor érkezett meg a nagyhercegségbe.

– Szezonban, kora tavasztól késő őszig a munka az első, így több válogatott meccsről is lemaradtam. Most viszont gondoltam egy nagyot, és úgy döntöttem, hogy kiutazom. Vasárnap megvettem a jegyem, és kedden hajnalban nekivágtam. Csanádapácáról 4.40-kor indultam busszal Békéscsabára, onnan vonattal felutaztam a Keletibe, majd tovább Münchenbe. 

Münchenből ugyancsak vonaton utaztam tovább Saarbrückenbe, ahonnan buszra szállva jutottam el éjfélre Luxemburgba – mesélte Tóth B. István. Kérdésünkre elmondta, egyedüli magyar szurkolóként utazott ilyen módon a meccs helyszínére, néhányan ugyanakkor a repülőt választották.

– A vonatok végig tele voltak, a buszon viszont alig néhányan voltunk – tette hozzá. A mutatványos egy ifjúsági hotelben szállt meg, ami egyszerű, kényelmes pihenést biztosít számára. A szerda városnézéssel telt, csütörtökön délelőtt találkozik a helyszínre érkezett magyar szurkolókkal, még bejárják a nevezetességeket, és indulnak a stadionba.

– Bízom benne, hogy nyerünk. A szövetségi kapitány biztosan kipróbál majd új embereket, és bár a luxemburgi válogatott rengeteget fejlődött az elmúlt években, jobbnak érzem náluk a magyar válogatottat – latolgatta az esélyeket Tóth B. István, aki pénteken kora reggel indul is haza, hasonló módon busszal és vonattal, csak ezúttal eggyel több átszállás vár majd rá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában