Október 29-től

2022.10.22. 11:45

A TramTrain járatsűrítése miatt változik a buszközlekedés Békésben

További járatokkal egészül ki a TramTrain menetrendje Hódmezővásárhely és Szeged között, így munkanapokon a reggeli legforgalmasabb időszakban sűrűbben közlekednek a vasútvillamosok. A szolgáltatással összefüggésben október 29-től új menetrend szerint közlekednek az autóbuszjáratok több autóbuszvonalon Csongrád-Csanád és Békés megyében is.

Utazás előtt érdemes tájékozódni!

Mint az a MÁV közleményében olvasható, a változás érinti a  Szeged–Hódmezővásárhely–Székkutas–Orosháza–Békéscsaba–Gyula, valamint a Hódmezővásárhely-Erzsébet– Békéssámson–Tótkomlós–Orosháza autóbuszvonalakat.

A menetrendi változásban érintett viszonylatokra az október 28-ig megváltott helyközi autóbuszbérletek az érvényességük időtartamán belül ideiglenesen felhasználhatók átszállásos utazásra a vasútvillamoson is érvényes bérleten szereplő viszonylatmegjelölés szerint.

További részletek a Volánbusz vasútvillamoshoz hangolt menetrendi változásairól Csongrád-Csanád és Békés megyében október 29-étől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában