Beiratkozás

2022.08.13. 11:42

Támogatják az iskolakezdést Dévaványán

Rendkívüli települési támogatásra, illetve beiskoláztatási támogatásra augusztus 1. napjától augusztus 31. napjáig terjedő időszakban nyújtható be kérelem, általános iskolás gyermek részére.

V. E.

Beiskolázási támogatásról tájékoztatta a napokban a dévaványai önkormányzat a település lakosságát. Az ismertetőből kiderült, rendkívüli települési támogatásra, illetve beiskoláztatási támogatásra augusztus 1. napjától augusztus 31. napjáig terjedő időszakban nyújtható be kérelem, általános iskolás gyermek részére. A támogatás megállapításának feltétele, hogy a családban az egy főre jutó jövedelem nem haladhatja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 200 százalékát, amely idén 57 ezer forint. Megtudtuk, a kérelmeket a Szociális és Egészségügyi Bizottság a beadási határidőt követő bizottsági ülésen bírálja el. Kiemelték, a határidó leteltével nem adható be kérelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában