Agrárkamarai választás

2022.05.20. 11:13

Az agráriumnak minden szavazatra szüksége van

Feleségével – aki tagja családi gazdaságuknak – és édesapjával a kondorosi falugazdászközpontban adta le szavazatát a kamara megyei listájára Kozsuch Kornél, az agrárkamara megyei elnökjelöltje pénteken reggel.

Ny. L.

Kozsuch Kornél feleségével és édesapjával szavazott /Fotó: Imre György/

Kozsuch Kornél elmondta, a pénteki kamarai szavazás tétje, hogy mekkora felhatalmazást kap a tagoktól a 90 fős megyei küldöttlista, melyhez a Magosz vezetésével 17 szövetségi partner csatlakozott. Ezt követően tartják meg majd júniusban a megyei küldöttgyűlést, ahol megválasztják az elnököt, az alelnököket, az osztályelnököket, az etikai bizottság tagjait és az országos küldötteket.

Közösen, összefogással erősek vagyunk. Célunk a megyében is közös, ugyanis az agrárium az elsődleges jövedelemforrás, a megélhetés biztosítéka. Itt közvetlenül vagy közvetve lényegében minden család kötődik a mezőgazdasághoz. Az agráriumnak tehát minden szavazatra szüksége van! – hangsúlyozta Kozsuch Kornél. – Én már voksoltam, tegyenek így Önök is. Megyénk 31 szavazókörében nyílik erre lehetősége minden kamarai tagnak pénteken 19 óráig.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában