Tündérszépek 2022

2022.02.25. 08:47

Egzotikus tengerparti utazás vár a királynőre

2022-ben, immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre március 22-ig jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek a tunderszepek.hu oldalon. A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Korábban egy éves autóhasználat volt a fődíj.

Hetente 40-50 jelentkezővel bővül a Tündérszépek mezőnye. Számuk egy hete, február 7-én már meghaladta 450-et, és március 22-ig a szám várhatóan eléri az ezret is - írja a Bors.

– Fontos, hogy a pályázó abban a megyében adja le a jelentkezését, ahol él vagy ahol született, illetve tanul – mondta a Borsnak Molnár Irina, a Mediaworks lapigazgatója.

Megyénként harminc, Budapest és Pest megyéből pedig összesen ötven versenyző jut tovább. Közülük választja ki a zsűri azt a 22 lányt, akik a döntő előtt, öt csillagos szállodában, annak minden szolgáltatását igénybe véve készülhet a végső megmérettetésre. Ebben szakemberek lesznek a segítségükre. Itt minden lányról két kis film is készül: egy bemutatkozó és egy felkészítő táboros.

Molnár Irina, a Mediaworks lapigazgatója is felhívta arra a jelentkezők figyelmét, hogy ne szerkesztett képet küldjenek magukról, mert a természetes szépséget keresik  /Fotó: marthpoto/

A jelentkezésnél lehetőség van arra, hogy valaki saját portfóliót küldjön, de aki ezzel nem rendelkezik, róla a megyei szerkesztőségek profi fotósai készíthetnek képeket.

– Felhívnám azok figyelmét, hogy akik az előbbi lehetőséget választják, ne szerkesztőprogramokkal módosított fotókat küldjenek, mert a természetes szépséget keressük. A versenyben fontos szerepet kap a közönség is, ugyanis a lányokra az internetes megjelenésük, illetve az újságba kerülésük után szavazni lehet, és a legtöbb szavazatot kapott lány automatikusan bekerül a döntőbe – mondta Irina.

A tapasztalat azt mutatja, hogy azok a lányok, akik jó eredményt értek el a korábbi versenyeken, megtalálták a számításukat a szépségiparban, influencerként, többen pedig modellfelkéréseket kaptak. A verseny a lányok önbizalmának növelésére is alkalmas.

– Nemcsak a zsűriben helyet foglaló szakemberek, és a velünk együtt működő stratégiai partnerek figyelik a versenyt, hanem ennél szélesebb szakmai kör is, ezért profi felkérések a továbbiakban több helyről érkezhetnek, és új kapuk nyílhatnak. 

A szeptemberi nagyszabású döntő nyilvános lesz. A Tündérszépek szépségverseny királynője 2 fő részére szóló milliós értékű egzotikus tengerparti álomutazással lesz gazdagabb – árulta el a lapigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában