Ajándékcsomag

2021.12.30. 11:39

Rendőröket jutalmazott meg az Autóklub Békéscsabán

Az elmúlt egy évben végzett sikeres, kimagasló munkát megköszönve, elismerve a megyei rendőr-főkapitányság két munkatársát jutalmazta egy-egy ajándékcsomaggal a Magyar Autóklub.

L. B.

Hugyecz György (balra) és Szikszai István (jobbra) jutalmazta Benczik Romulust és Mészár Róbertet a főtéren /Fotó: Imre György/

Szikszai István hangsúlyozta, a mostani díjazással egy komoly, az 1960-as években indult hagyományt követtek. Úgy véli, a közlekedésre is hatott a koronavírus-járvány. Idén több baleset történt, mint tavaly – amikor a korlátozások miatt visszaestek a számok –, de a két évvel ezelőtti adatokhoz képest jelentéktelen a változás. Szomorú, hogy emelkedett a halálos tragédiák száma.

Elmondta: a rendőrségi megelőző munka, a közúthálózat korszerűsítése, valamint amellett, hogy egyre újabbak és biztonságosabbak a kocsik, fontos az is, hogy a közlekedők is betartsák a szabályokat annak érdekében, hogy csökkenthessék a balesetek számát. Problémaként kitért a gyorshajtásra, a menet közbeni telefonálásra is többek között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában