Koronavírus Békésben

2021.11.25. 13:47

Orosházán is folytatódott az oltási akcióhét

Csütörtökön is folytatódott az oltási akció Orosházán.

N. T.

Oroshza, 2021. november 25. Kardosn Huszr Ildik asszisztens beolt egy nt a nmet-amerikai fejleszts Pfizer-BioNTech koronavrus elleni oltanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlkeztet adagjval az oroshzi Dr. Lszl Elek Krhz s Rendelintzetben kialaktott oltponton 2021. november 25-n. A november 22-tl 28-ig tart oltsi akcihten regisztrci s elzetes idpontfoglals nlkl vrjk az oltakozni szndkozkat naponta 7 s 19 ra kztt az orszg 101 krhzban s szakrendelkben is. MTI/Rosta Tibor

Forrás: MTI/Rosta Tibor

Fotó: Rosta Tibor

Az MTI tudósítása szerint a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetben kialakított oltópontra érkezők a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztető adagját és a Moderna amerikai biotechnológiai cég koronavírus elleni vakcináját vették fel.

A november 22-től 28-ig tartó oltási akcióhéten regisztráció és előzetes időpontfoglalás nélkül várják az oltakozni szándékozókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában és szakrendelőkben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában