Gyula

2021.07.20. 13:18

Sikeres a Dirty Slippers új felállása

Bodrogközy Rita és Lobó-Szalóky Lázár mögött elképesztően aktív alkotói időszak van, hiszen a tavalyi pandémiás helyzetben immáron saját hangstúdiójukban készítették el a Dirty Slippers legújabb, Vársz valahol című nagylemezének a felvételeit.

B. O.

Az album, melyen három nemzetközi hírű producer dolgozott a tervek szerint augusztusban, Londonban, az Abbey Road stúdió legendás falai között kerül majd befejezésre.

Az új nagylemez dalait azonban a zenekar már megújult formációban, Ferenczi Bebi díjnyertes dobossal és a Békéscsabáról származó Peter Kovary zenekarából, a Royal Rebels-ből érkező Tóth Zsomborral karöltve adja elő az idei koncertsorozaton, amely két hete indult a Tisza Tavi Napokon, az elmúlt szombaton pedig Körösújfaluban aratott zajos sikert.

Ferenczi Bebi, Lobó-Szalóky Lázár, Tóth Zsombor és Bodrogközy Rita /Fotó: BMH/

A Dirty Slippers turnéja pedig további békés megyei dátumokkal is folytatódik, hiszen pénteken este hat órától a gyomaendrődi Vízi színpadon, augusztus 12-én este nyolctól Békéscsabán, a Csabagyöngye Stég színpadán lépnek fel, mely koncertekre a belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában