Békéscsaba

2021.07.22. 07:00

Díjaztuk a receptbeküldőket

Olvasóinknak hála rengeteg recept érkezett be a Mediaworks megyei napilapjainak idén október végén megjelenő szakácskönyvébe.

V. E.

Vásári Erzsébet és Prohászka Béla, a szakácskönyv lektora sorsolta ki a nyerteseket a BSZC Zwack József tagiskolájában /Fotó: I. Gy./

Valamennyi beküldő között értékes nyereményeket sorsoltunk ki a kiválasztott recepteket­ ezen a héten elkészítő szakácscsapat tagjainak bevonásával.

Vásári Erzsébet és Prohászka Béla, a szakácskönyv lektora sorsolta ki a nyerteseket a BSZC Zwack József tagiskolájában /Fotó: I. Gy./

A receptbeküldők közül Berlinger Haus 10 részes serpenyőszettet nyert Bíró Petronella Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből; Darab Károly Heves megyéből és özv. Fekete Mihályné Békés megyéből. Blaumann rozsdamentes acél edénykészletet vehet át Katona Endre Baranya megyéből; Chlebik Lászlóné Vas megyéből és Kalászné Piroska Veszprém megyéből.

Továbbá egy Berlinger Haus 12 részes steak-evőeszközkészlet gazdagítja mostantól konyháját a Komárom-Esztergom megyei Kecskés Eleknének, a Baranya megyei Venesz Károlynénak, illetve a Békés megyei Nyemcsok Eszternek is.

Gratulálunk a nyerteseknek, akikkel kollégáink felveszik a kapcsolatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában