Korona utcai óvoda

2021.06.18. 10:29

Kidekorálták a falfelületet Békésen

Közösségi kezdeményezésre dekorálták a közelmúltban a Korona utcai óvoda falfelületét Békésen – tájékoztatta hírportálunkat Kálmán Tibor polgármester.

P. G.

Fotó: Janos Gazso

Mint megtudtuk, az elmúlt időszakban több ízben is zajlottak fejlesztések a Korona óvodában. Emellett maga az intézmény és az ott dolgozó szakemberek egyaránt aktív részesei a Békés Városi Óvodában folyó szerteágazó nevelő és oktató munkának.

– Különösen nagy öröm, amikor egyéni ötletek, kezdeményezések által gyarapodik közösségünk, ennek lehettünk tanúi a napokban is – tette hozzá Kálmán Tibor. – Az óvoda megújult épületének nagy, szabad falfelületei ugyanis két rutinos, tapasztalt pedagógusunk: Deákné Domonkos Julianna tanácsnok asszony és Farkas Istvánné, a Korona óvoda nemrégiben nyugállományba vonult vezetőjének fantáziáját is megmozgatták. A polgármester kiemelte, Deákné Domonkos Julianna kezdeményezésre egy, az épület funkciójához kifejezetten illő dekorációval gazdagodott a környék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában