elismerések

2021.06.10. 20:32

A kiváló diákokat köszöntötték Gyulán

Az elmúlt tanév legkiválóbb eredményeit elért diákjait köszöntötték csütörtökön a gyulai városháza dísztermében.

P. G.

Dr. Görgényi Ernő polgármester hangsúlyozta, immár 15 éves hagyomány, hogy a tanév végéhez közeledve számot vetnek az elmúlt esztendő eredményeivel, és köszöntik azokat a kiváló diákokat, akik az előző tanévben a legjobb eredményeket érték el a tanulmányi, művészeti, szakmai és sportversenyeken.

A városháza dísztermében köszöntötték a kiváló diákokat /Fotó: Kiss Zoltán/

– Tizenöt éve kezdtük vezetni azt a könyvet, melybe minden olyan gyermek neve bekerül, aki öregbíti városunk hírnevét azzal, hogy helyezést ér el valamelyik kiemelkedő jelentőségű megyei, regionális vagy országos versenyen. Ezekhez a sikerekhez, csakúgy, mint számos más dologhoz életünkben, a tudás jelenti az alapot – fogalmazott. Annak kapcsán, hogy mire képes a tudásba és a saját képességekbe vetett hit, a vakcinafejlesztések miatt reflektorfénybe került Karikó Katalin­ életpályáját is példaként mutatta be.

Ismét átadták a Gyulai Pri­missima díjat, amelyet Nagy Levente Noel, az Implom József Általános Iskola 8. a osztályos diákja érdemelt ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában