Házikedvenc

2021.04.20. 08:18

Egy kenguru kószál Orosházán

Valakinek nem hiányzik egy kenguru? – tett ki egy bejegyzést valaki hétfőn este a közösségi oldalon, majd sokszáz megosztással eredt a nyomába a kis erszényesnek a virtuális világ. Aki látja, ne próbálja megfogni.

Cs. I.

Forrás: Szokolai Roland/Facebook

Orosházán nem ez az első eset: 217-ben, 2020-ban is volt már hasonlóra példa, akkor is elkóborolt valakiknek a házi kedvence otthonról. Most az egzotikus állat gazdája jelezte a kommentelőknek, keresik de nagyon, igaz, késő éjszakáig nem jutottak a nyomára.

A posztoló az állatot Orosházán, a Csorvási úton, a fénysorompó után, az út szélén, a kanyarban legelészés közben pillantotta meg, hétfőn 20 óra körül. A forgalom nem zavarta, de amikor közeledett felé a férfi, akkor beugrált a bokrok közé az állat.

Kedden reggel folytatják a keresését – tudtuk meg a kis kenguru gazdájától. Elmesélte, kölyökről van szó, vasárnap két kerítésen keresztül lelépett otthonról.

Szeretnének ma sikerrel járni, a bokros területen, ahol az este kóborolt az erszényes, vagy hálóval, vagy szakember bevonásával, altató lövedékkel próbálják befogni. Az a kérés, aki látja, ne próbálkozzon az állat megfogásával.

Kapcsolódó cikkünk: Elütöttek egy kengurut Orosházán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában